Over ons

Eric van der Valk, geboren in 1981. Ging vanaf de basisschool naar LTS Veghel en leerde daar het vak van automonteur. Hij sleutelde zelf zijn eerste brommer in elkaar en leerde door voor eerste autotechnicus aan het MBO in 's-Hertogenbosch. Na werkzaam te zijn geweest bij twee verschillende werkgevers besloot Eric bij zijn ouders en broer te gaan werken. Inmiddels is Eric samen met Roland mede-eigenaar van Van der Valk Bandenservice.

Eric is een praktijkman, is het liefst in de werkplaats te vinden en heeft een ontzettende passie voor de oudere auto's en de daarbij behorende techniek. 

Roland van der Valk, geboren in 1978. Behaalde zijn Mavo diploma op het Sint-Janslyceum in 's-Hertogenbosch. Vervolgens ging hij naar ROC de Leijgraaf waar hij het vak werktuigbouwkunde leerde, een prachtig vak dat hij nog steeds toepast in de werkplaats. Meteen na zijn opleiding is Roland thuis in het bedrijf gaan werken.

Roland is de specialist op het gebied van uitlijnen. Met zijn ruime ervaring en de meest moderne apparatuur ben je bij hem aan het juiste adres voor advies. Roland heeft een passie voor oldtimers en heeft in 2016 met zijn zelf gerestaureerde Simca 1000 uit 1974 deelgenomen aan de Noordkaap Challenge.

Historie

In 1985 startte Theo van der Valk samen met zijn vrouw Thea in een kleine garage een bandenservicebedrijf. Een jaar later werd er uitgeweken naar de huidige locatie aan de Overbeeke 4 in Berlicum en groeide het bedrijf uit tot een Full Bandenservice. In de navolgende jaren werd het bedrijf uitgebreid met een volautomatische carwash. 

Ons motto: Uw veiligheid, ons vak

Wij zijn lid van: SHB Group